Altijd al kunstenaar willen worden? Pak dan nu die kans met twee handen aan!

Onder begeleiding van Josien Broeren heeft zij een schilderworkshop voor u op maat gemaakt. Josien Broeren, is een gevierd kunstenares die veel gevraagd wordt voor exposities door het land. Vaak zijn haar werken ook op tv en in bladen te zien. Op doordeweekse dagen geeft zij workshops in diverse thema’s voor jong en oud.

Een grandioze kleurrijke Happy Hour Workshop

Op alle doordeweekse dagen worden schilderworkshops gehouden in het Atelier van Josien Broeren. De openingstijden voor deze workshop zijn op maandag t/m vrijdag van 11:00 uur tot 14:00 uur. De kosten voor het schilderen is vanaf € 55,00 per persoon op een doekje van 24x30cm.

Boek een workshop

Enkele voorbeelden/thema’s van schilderen

Bescherm/Geluk Engeltjes of Kussende Mensen schilderen op een doekje van 24x30cm. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander thema en eventueel ook naar een groter doek.

Overzicht prijzen en afmetingen van kleine en grote schilderdoeken bij een Happy-Hour Workshop

Doekje van 24x30cm bedraagt € 55,00
Doekje van 30x30cm bedraagt € 60,00
Doek van 30x40cm bedraagt € 65,00
Doek van 40x40cm bedraagt € 70,00
Doek van 40x50cm bedraagt € 75,00
Doek van 50x50cm bedraagt € 80,00

Tijdens het schilderen kun je voor een meerprijs gebruik maken van een hapje en een drankje!

Data en Tijd voor een Happy Hour Workshop

Alleen op doordeweekse dagen van 11:00 uur tot 14:00 uur. Voor grote groepen vanaf 15 personen graag vooraf reserveren, zoals ook voor bedrijven en vrijgezellenfeestjes!

Omschrijving

Het Atelier van Josien Broeren is gevestigd in het centrum van Waalwijk. Na afloop van je workshop is het mogelijk om in het Atelier leuke kunst-artikelen te kopen zoals het kleurrijke Josien Broeren servies!

Exclusief (optioneel)

Consumpties: koffie, thee en overige drankjes
Decoraties: zoals glaskraaltjes en glitterverf
Naar een groter formaat schilderdoek

Extra informatie

Voor een workshop zijn alle schilder-benodigdheden aanwezig, zoals schortjes etc. De schilderdoeken worden vooraf ingetekend door de kunstenares, je hoeft dus geen tekentalent te hebben om deel te nemen aan deze workshop. Na afloop van het schilderen is het mogelijk om je kunstwerk nog te decoreren met glas, steentjes en glitterverf. Na deze kleurrijke, creatieve bezigheid ga je met een mooi kunstwerk in de stijl van Josien Broeren naar huis.

Locatie:
Josien Broeren Art Gallery
Bernhardstraat 1a
5141 GK Waalwijk
Algemeen: 0416-331010
Informatie en verkoop: 06-55227222
info@josienbroeren.eu
www.josienbroeren.eu