Altijd al kunstenaar willen worden? Pak dan nu die kans met twee handen aan!

Workshops in groepsverband

Onder begeleiding van Josien Broeren heeft zij een schilderworkshop voor u op maat gemaakt en kunt u in groepsverband vanaf 10 personen hieraan deelnemen. Op alle dagen geeft zij deze workshops in diverse thema’s voor jong en oud.

Boek een workshop

Enkele voorbeelden/thema’s van schilderen

Enkele voorbeelden en thema’s die de kunstenares voor u op het doek kan intekenen zijn b.v. bescherm en geluk engeltjes of kussende mensen schilderen of je kiest voor dieren zoals katten of honden. Je kunt natuurlijk ook zelf aangeven wat je graag op doek ingetekend wil hebben!

Afmetingen en prijzen schilderdoeken in groepsverband

Doekje van 24x30cm € 30,00
Doekje van 30x30cm € 35,00
Doek van 30x40cm € 45,00
Doek van 40x40cm € 50,00

Privé Workshops

Voor een privé workshop kan voor een of tot maximaal vijf personen op één groot doek geschilderd worden onder begeleiding van Josien Broeren.

Afmetingen en prijzen schilderdoeken voor privé workshop

Doek van 80x80cm € 250,00
Doek van 100x100cm € 350,00

Exclusief (optioneel)

Consumpties: koffie en thee is gratis, overige dranken zijn kosten aan verbonden.
Decoraties: zoals glaskraaltjes en glitterverf.
Naar een groter formaat schilderdoek dan wat aangegeven is.

Extra informatie

Voor zowel privé-workshops als workshops in groepsverband zijn alle schilder-benodigdheden aanwezig, zoals schortjes etc. De schilderdoeken worden vooraf ingetekend door de kunstenares. Je hoeft dus geen tekentalent te hebben om deel te nemen aan deze workshop. Na afloop van het schilderen is het mogelijk om je kunstwerk nog te decoreren met glas, steentjes en glitterverf. Na deze kleurrijke, creatieve bezigheid ga je met een mooi kunstwerk in de stijl van Josien Broeren naar huis

Workshop op toplocatie!

Josien Broeren heeft een leuke samenwerking aangegaan met De Roestelberg voor workshops voor grote groepen vanaf 10 personen. Na het schilderen kunt u heerlijk eten en genieten van een biertje wat in vele soorten te verkrijgen is. Dit alles bij Restaurant De Roestelberg gelegen aan het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Voor schilderworkshops kunt u reserveren naar:  info@josienbroeren.nl
Voor gezellig eten en drinken kunt u reserveren naar:  info@de-roestelberg.nl

Boek een workshop