Altijd al kunstenaar willen worden? Pak dan nu die kans met twee handen aan!

Onder begeleiding van Josien Broeren heeft zij een schilderworkshop voor u op maat gemaakt en kunt u vanaf 5 personen hieraan deelnemen. Op alle doordeweekse dagen geeft zij workshops in diverse thema’s voor jong en oud. Josien Broeren, is een gevierd kunstenares die veel gevraagd wordt voor exposities door het land. Vaak zijn haar werken ook op tv en in bladen te zien.

Boek een workshop

Enkele voorbeelden/thema’s van schilderen

Enkele voorbeelden en thema’s die de kunstenares voor u op het doek gaat intekenen zijn b.v. bescherm en geluk engeltjes of kussende mensen schilderen of je kiest voor dieren zoals katten of honden. Je kunt natuurlijk ook zelf aangeven wat je graag op doek ingetekend wil hebben!

Een overzicht van afmetingen en prijzen van schilderdoeken.

Doekje van 24x30cm € 40,00
Doekje van 30x30cm € 45,00
Doek van 30x40cm € 50,00
Doek van 40x40cm € 55,00
Doek van 40x50cm € 60,00
Doek van 50x50cm € 65,00
Doek van 60x60cm € 80,00

Omschrijving

Het Atelier van Josien Broeren is gevestigd in het centrum van Waalwijk. Na afloop van je workshop is het mogelijk om in het Atelier kunst-artikelen te kopen zoals het kleurrijke Josien Broeren servies!

Exclusief (optioneel)

Consumpties: koffie/thee is gratis, overige dranken zijn kosten aan verbonden.
Decoraties: zoals glaskraaltjes en glitterverf
Naar een groter formaat schilderdoek dan wat aangegeven is.

Extra informatie

Voor een privé workshop zijn alle schilder-benodigdheden aanwezig, zoals schortjes etc. De schilderdoeken worden vooraf ingetekend door de kunstenares, je hoeft dus geen tekentalent te hebben om deel te nemen aan deze workshop. Na afloop van het schilderen is het mogelijk om je kunstwerk nog te decoreren met glas, steentjes en glitterverf. Na deze kleurrijke, creatieve bezigheid ga je met een mooi kunstwerk in de stijl van Josien Broeren naar huis.

Locatie:
Josien Broeren Art Gallery
Bernhardstraat 1a
5141 GK Waalwijk
Algemeen: T. 0416-331010
Informatie en verkoop: M. 06-55227222
info@josienbroeren.eu
www.josienbroeren.eu