POPART KUNSTENARES JOSIEN BROEREN TIJDENS LATE NIGHT SHOPPING EVENT IN ‘S-HERTOGENBOSCH

’s-Hertogenbosch, 22 mei 2018 – Op 1 juni, tijdens de zomereditie van het Late Night Shopping event, is kunstenares Josien Broeren te gast bij herenmodezaak Blue Industry Store. Tijdens deze avond stelt Josien Broeren een deel van haar kunstcollectie tentoon en is zij zelf tussen 17.00 en 22.30 uur aan het werk te zien.

Kunstenares Josien Broeren is bekend van haar kleurrijke en popartachtige kunstwerken. Naast haar grote collectie schilderijen, beschildert Broeren ook allerlei andere objecten, zoals serviezen, tassen en voertuigen. Haar grote passies zijn ontwerpen, schilderen en illustreren. Ze heeft een geheel eigen kleurrijke stijl, die zich kenmerkt door de combinatie van airbrush en acrylverf. Josien geeft een exclusieve uitstraling aan haar werken, waardoor geen enkel kunstwerk hetzelfde is.

Tijdens het Late Night Shopping event op 1 juni is Josien Broeren bij Blue Industry Store te gast en werkt ‘live’ aan een nieuw schilderij. Naast dat de stijl van Broeren goed aansluit bij het thema ‘schilderkunst’ van de Spring/Summer collectie van Blue Industry, is het idee dat het publiek ook een kijkje in de keuken krijgt binnen deze kunststroming. Tijdens deze avond is het tevens mogelijk om een deel van haar kunstcollectie te bewonderen en op een laagdrempelige manier vragen te stellen aan Josien Broeren.

Over Blue Industry Store
Sinds 2 jaar is herenmodezaak Blue Industry Store gevestigd in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het is de eerste en enige winkel van het label Blue Industry. Het merk Blue Industry kenmerkt zich door een clean uiterlijk met geraffineerde details. Dit seizoen staat de collectie van Blue Industry in het teken van frisse kleuren en nonchalante prints, geïnspireerd op de schilderkunst. Zo dompelen we ons onder in verschillende felle kleuren blauw, oranje en groen gecombineerd met meer tonale tinten. Kortom: een uitgebalanceerd en makkelijk te combineren kleurenpalet.